Kezdőlap - Ügyvédi Iroda Miskolc Szolgáltatások - Ügyvédi Iroda Miskolc Kapcsolat - Ügyvédi Iroda Miskolc
Zagyva Ügyédi Iroda Miskolc

Bemutatkozás

Az Ügyvédi Iroda 2009. január 01.napján kezdte meg önálló működését Miskolcon.

Dr. Zagyva Norbert irodavezető ügyvéd Jogi diplomáját 1998-ban a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerezte. 2002.évben sikeres szakvizsgát tett.

1998.évtől ügyvédjelöltként, majd 2002.évtől 2008.évvel bezárólag ügyvéd a Mészáros Ügyvédi Irodában.

2009.évtől a Zagyva Ügyvédi Iroda irodavezetője.

Referenciák

  • Önkormányzatok és önkormányzati szervek
  • Kis- és középvállalkozások
  • Nemzetközi cégek

 

 

 

Szolgáltatásaink

Az Ügyvédi Iroda széleskörű jogi tevékenységet végez, Megbízói részére a polgári jog, a büntető jog, a társasági jog, a családjog, a munkajog, a követeléskezelés és –behajtás, valamint a közigazgatási jog területén egyaránt nyújt peres és perenkívüli jogi segítséget.

Az Iroda a minőséget, a megbízhatóságot, a rugalmasságot, valamint a precíz és pontos jogi munkavégzést tűzte a zászlajára.

A polgári jogterületen belül az ingatlanokkal kapcsolatos teljeskörű ügyintézést (adásvételi, ajándékozási, bérleti szerződések kötése, földhivatali ügyintézés, jelzálogügyletek), egyéb szerződéskötések lebonyolítását, szerkesztését, továbbá peres képviselet ellátását vállalja.

Az Iroda a büntetőjog területén gazdag tapasztalattal és eredménnyel rendelkezik a vagyon elleni, bűncselekményekkel kapcsolatos védői teendők ellátásában. A fentieken túlmenően mind személy elleni, mind közlekedési bűncselekményekkel kapcsolatos büntető- és szabálysértési eljárásokban való védői és sértetti jogi képviseleti feladatok is ellát.

A társasági jog területén a cégeljárással kapcsolatos teljeskörű ügyintézést és iratszerkesztést vállal (cégalapítás, cégiratok módosítása, üzletrész-átruházás).

A családjogi ügyek ellátása (a házasság felbontása, gyermekelhelyezés, gyermektartásdíj megállapítása, hagyatéki eljárásban való képviselet) is tevékenységei közé tartozik.
Megbízói munkaügyi jogvitáinak rendezését mind perenkívüli, mind peres eljárások során ellátja.

A követeléskezelés és –behajtás keretében fizetési meghagyásos, végrehajtási, felszámolási és peres eljárásokban lát el jogi képviseletet.

Tekintettel arra, hogy önkormányzatokat is tartós Megbízói között tudhat, a közigazgatási jog területén is naprakész, gyakorlati szakmai ismeretekkel rendelkezik.